Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Masliichuk O$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Paska М. 
Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished products [Електронний ресурс] / М. Paska, O. Masliichuk // Technology audit and production reserves. - 2017. - № 3(3). - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2017_3(3)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.699 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Paska M. 
A study of toxic elements and radionuclides in semi-smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper [Електронний ресурс] / M. Paska, I. Simonovа, B. Haluh, I. Basarab, O. Masliichuk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 50-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4(11)__9
Розглянуто визначення токсичних елементів методами атомно-абсорбційної спектрометрії з атомізацією у полум'ї, колориметричним атомно-абсорбційним методом. Проведено визначення значень питомої об'ємної активності gamma-випромінювальних радіонуклідів у напівкопчених ковбасах із використанням м'яса птиці, сочевиці, чебрецю та ялівцю. Результатами дослідження встановлено, що за вмістом токсичних елементів і радіонуклідів розроблені напівкопчені ковбаси відповідають вимогам чинної нормативно-технічної документації України.
Попередній перегляд:   Завантажити - 244.566 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Masliichuk O. 
Histological characterics of improving meat chopped semis [Електронний ресурс] / O. Masliichuk, M. Paska // Ukrainian journal of food science. - 2016. - Vol. 4, Iss. 2. - С. 236-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2016_4_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.86 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Paska M. 
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients [Електронний ресурс] / M. Paska, L. Bal-Prylypko, O. Masliichuk, M. Lychuk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.541 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського